Csomagküldés belföldre

Csomagküldés

1. Csomag
db.
cm
cm
cm
kg
Több csomagot szeretnék feladni

Csomagot feladni könnyebb, mint gondolnád! Ezen a weboldalon a legnagyobb futárszolgálatok ajánlatait éred el egy helyen és online le is tudod adni a megrendelésedet a kiválasztott futárszolgálatnál.

Kell ennél több? A fenti kalkulátor segítségével néhány egyszerű lépésben kalkulálhatsz árat és választhatod ki a számodra legmegfelelőbbet.

Miután 5 perc alatt leadtad a megrendelésed, és időt és pénzt spóroltál ezáltal, újra foglalkozhatsz az élet fontosabb dolgaival.

Miért éri meg belföldön futárszolgálatot igénybe venni?

Mert ugyanazokat a szolgáltatásokat biztosítja mintha elmennél a postára, csak sokkal egyszerűbben.

Konkrétabban? Van utánvét lehetőség a csomag értékére, itt is adhatsz fel dokumentumot is.

Mi az, ami más? Van választási lehetőséged, mind szolgáltatót, mind szállítási időt illetően. Nem kell sorbanállnod, bárhonnan intézheted kénylemesen a csomagfeladást. A futár felveszi otthon vagy akár a munkahelyeden a csomagodat, vagy leadhatod egy csomagpontban is.

Eladtál valamit online és szeretnéd eljuttatni címzettethez?

Ha erről van szó, érdemes ezen az oldalon is körbenézned, hiszen szinte biztos, hogy jobb árakat találsz, mint amit a különböző apróhirdetési oldalakon a futárszolgálatok kínálnak. Akkor pedig kinek nem éri meg inkább itt feladni a csomagot?

És tudod mi a legjobb? Hogy a döntés a te kezedben van. Hosszabb vagy rövidebb szállítási idővel küldenéd a csomagod? Van kedvenc futárszolgálatod? Utánvétet szeretnél, vagy inkább mégsem? Biztosítás is kell? Inkább csomagpontra küldenéd? Ezen az oldalon mindenre találsz megoldást és csak rajtad áll a döntés!

Számold ki az árat, és küldd el csomagodat online most!

Csomagküldés