Karácsonyi nyereményjáték a Fürgefutár.hu-val

 

Nyeremények:

Páros mozijegy

Libri ajándékutalvány

Decathlon ajándékutalvány

Wizz air ajándékutalvány

 

Játékszabályzat

Játékszabályzat

 

A játék időtartama: 2019.11.25. 08:00 – 2019.12.20. 23:59

Nyeremények:

 • Páros mozijegy
 • Libri ajándékutalvány
 • Decathlon ajándékutalvány
 • Wizz Air ajándékutalvány

 

A nyeremények sorsolása:

 

November 29.: Páros mozijegy (amely bármelyik Cinema Cityben beváltható)

December 6.: 5 000 Ft értékű Libri ajándékutalvány

December 13.: 5 000 Ft értékű Decathlon ajándékutalvány

December 20.: 7 250 Ft értékű Wizz Air ajándékutalvány

 

A nyereményjáték kiírója a Fürgefutár.hu Kft. (továbbiakban „Kiíró”)

 

 1. A játékban való részvétel feltétele a meghirdetett időtartam alatt, itteve az idei évben (2019) a Fürgefutár.hu-n leadott és kifizetett megrendelés, valamint a Fürgefutár.hu Facebook oldalán (https://www.facebook.com/furgefutar.hu/) adott héten feltett kérdésre adott helyes válasz.
 2. A játékban kizárólag a 3. pontban meghatározott személyek körébe nem eső, nem cselekvőképtelen, bejelentett, állandó magyarországi lakóhellyel rendelkező, 18 életévüket betöltött, magyar állampolgárságú természetes személyek (a továbbiakban: Játékos) vehetnek részt.
 3. A játékban nem vehetnek részt: a Fürgefutár.hu Kft. munkavállalói, megbízottjai, valamint, ezen személyeknek a közeli hozzátartozói.
 4. A nyertesek kisorsolása online sorsolásra készült programmal történik, a Fürgefutár.hu Kft. székhelyén: 1122 Budapest, Városmajor utca 35. II.em.
 5. A sorsolás nem nyilvános. A Kiíró a nyeremény tekintetében nyertesenként 1 db tartaléknyertest sorsol.
 6. A nyertesek nevét a Fürgefutár.hu Facebook oldalán tesszük közzé (https://www.facebook.com/furgefutar.hu/), ahol a nyertes a sorsolást követően 14 naptári napon belül privát üzenet formájában veheti fel a Kiíróval a kapcsolatot és veheti át a nyereményét. Amennyiben a nyertes 14 naptári napon belül nem jelentkezik, a nyeremény átszáll a tartalék nyertesre.
 1. A nyertesek nevét a Fürgefutár.hu Facebook oldalán (https://www.facebook.com/furgefutar.hu/), valamint https://furgefutar.hu/adventi-nyeremenyjatek/oldalon tesszük közzé.